Tegengif nr 5 met psychologe Francisca Kramer

April 22, 2020

Op dit Youtube kanaal vindt u Ad van Nieuwpoort in gesprek met vaders, leraressen, artsen, cabaretiers en buurtgenoten over hoe zij deze Corona tijd ervaren. Burgemeester van Bloemendaal Elbert Roest geeft elke week een update over de stand van zaken in de omgeving. Ook deelt Ad van Nieuwpoort zijn visie op een bijbelverhaal in 'Het verhaal van de week. Tegengif is het kanaal waar verhalen en gedachten samenkomen over hoe wij elkaar hoop en inspiratie kunnen bieden in moeilijke en verwarrende, maar daarnaast soms ook bemoedigende tijden.

 

 

 

Please reload

Recente artikelen

Tegengif nr 5 met psychologe Francisca Kramer

April 22, 2020

1/5
Please reload

Artikelen

April 23, 2020

April 14, 2020

April 10, 2020

April 9, 2020

April 3, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

AERDENHOUT     |    BENNEBROEK     |    BLOEMENDAAL    |    OVERVEEN    |    VOGELENZANG 

 

© 2020  B. Magazine is een uitgave van Bee-Media