IJsje halen, maar dan anders

April 20, 2020

Nu de zon uitbundig blijft schijnen en de natuur volop in bloei staat, is het heerlijk wandelen en fietsen in de buurt. En dan op weg naar huis een ijsje halen. In de campagne van B.Magazine voor lokale ondernemers dit keer Luciano in Overveen.

 

De ijssalon is elke dag open vanaf 12:00 uur. In plaats van losse ijsjes kun je er momenteel alleen bakken van een halve of hele liter met één smaak kopen voor thuis. Even anders dan gezellig samen genieten op een bankje in het dorp, maar op deze manier kan de winkel zo veel mogelijk ijsliefhebbers bedienen, zonder gezondheidsrisico’s i.v.m. corona. Met hoorntjes bij je bestelling schep je gewoon thuis je eigen ijsje op je terras of balkon (iemand een extra bolletje?).

 

Bloemendaalseweg 267, Overveen of Zandvoortselaan 177, 2106 AM Heemstede

 

 

 

Please reload

Recente artikelen

Piano, sax of drum proberen

June 18, 2020

1/4
Please reload

Artikelen

June 29, 2020

June 24, 2020

April 23, 2020

April 14, 2020

April 10, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

AERDENHOUT     |    BENNEBROEK     |    BLOEMENDAAL    |    OVERVEEN    |    VOGELENZANG 

 

© 2020  B. Magazine is een uitgave van Bee-Media