16 april: Op je eigen bank naar het theater

April 15, 2020

Dankzij ‘Donderdag Verwonderdag’ hoef je als cultuurliefhebber het theater niet helemaal te missen nu de podia leeg blijven. Elke donderdagavond delen theaters in heel Nederland een voorstelling via hun website en Facebookpagina. Ook Stadsschouwburg Haarlem doet mee. Op donderdag 16 april staan om 18:00 uur deel 1 en 2 van ‘The Family’ van Theater Utrecht op het programma. Vrijdagavond volgen op hetzelfde tijdstip deel 3 en 4.

 

Als eerste theater in Nederland heeft de Stadsschouwburg een eigen Online Foyer. Daarin praat programmeur Laura Marcus op vrijdagavond om 20:45 uur over de voorstelling met Casper Vandeputte, regisseur van Theater Utrecht. Ook dat gesprek kun je gewoon thuis op de bank volgen en zelf vragen stellen aan de regisseur. Zo kom je, op afstand, eigenlijk dichter bij dan anders.

 

Meedoen aan de Online Foyer op vrijdag 17 april a.s. om 20.45 uur?
Dit kan in drie stappen:
1. Bekijk The Family
2. Download Zoom op uw computer, tablet of telefoon
3. Neem deel aan het nagesprek v.a. 20.40 uur via deze link

 

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

 

 

Please reload

Recente artikelen

Tegengif nr 5 met psychologe Francisca Kramer

April 22, 2020

1/5
Please reload

Artikelen

April 23, 2020

April 14, 2020

April 10, 2020

April 9, 2020

April 3, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

AERDENHOUT     |    BENNEBROEK     |    BLOEMENDAAL    |    OVERVEEN    |    VOGELENZANG 

 

© 2020  B. Magazine is een uitgave van Bee-Media