Lopen in stilte

April 14, 2020

Vandaag gaat de campagne van B.Magazine voor lokale ondernemers naar buiten. Als je leven door alle beperkende maatregelen op z’n kop staat of je maakt je zorgen over de toekomst, heb je des te meer reden om innerlijke rust te zoeken. In de natuur zijn kan je helpen de stress de baas te blijven.

 

Mindfulnesstrainer Jolanda van der Heijden van JH Coaching organiseert stiltewandelingen in de Kennemerduinen voor maximaal 2 personen (op een rustig tijdstip, op gepaste afstand en alleen als je symptoomvrij bent). Je begint met een meditatie, daarna wandel je samen in stilte je eindigt met een afsluitende meditatie. Jolanda geeft ook online meditatieles voor beginners. Haar tip voor deze tijd: wees mild voor jezelf en focus op wat er wél kan.

 

Voor meer informatie mail je naar Jolanda.

 

 

Please reload

Recente artikelen

Piano, sax of drum proberen

June 18, 2020

1/4
Please reload

Artikelen

June 29, 2020

June 24, 2020

April 23, 2020

April 14, 2020

April 10, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

AERDENHOUT     |    BENNEBROEK     |    BLOEMENDAAL    |    OVERVEEN    |    VOGELENZANG 

 

© 2020  B. Magazine is een uitgave van Bee-Media