Klavertje van hoop

April 9, 2020

In de campagne van B.Magazine om lokale ondernemers te steunen dit keer Stichting Juttersgeluk. Als we iets kunnen gebruiken in deze onzekere tijd, dan is het hoop op een gezonde, duurzamere toekomst. Daar zet Juttersgeluk zich voor in door plastic en ander afval te jutten en er bijzondere designproducten van te maken met een team van vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Als teken van hoop geeft de stichting wenskaarten uit met de afbeelding van een groen klavertje dat bestaat uit stukjes gejut plastic. Mooi voor in het raam of om naar iemand te sturen die wel wat steun kan gebruiken. De kaarten zijn verkrijgbaar in een setje van 5 stuks, je bestelt ze via jutten@juttersgeluk.nl.

 

 

 

Please reload

Recente artikelen

Piano, sax of drum proberen

June 18, 2020

1/4
Please reload

Artikelen

June 29, 2020

June 24, 2020

April 23, 2020

April 14, 2020

April 10, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

AERDENHOUT     |    BENNEBROEK     |    BLOEMENDAAL    |    OVERVEEN    |    VOGELENZANG 

 

© 2020  B. Magazine is een uitgave van Bee-Media