Weet je nog hoe heerlijk…

March 28, 2019

Bijna elke familie heeft wel zo’n recept waar iedereen dol op is. De enige echte kippensoep van je moeder. Die veel te machtige, maar oh zo lekkere chocoladepudding die jullie vroeger altijd aten op verjaardagen. Wat is nou leuker dan zo’n recept te delen, zodat anderen ook verslingerd kunnen raken? Hartig, zoetig, late night snack, ovenschotel of ontbijt, het maakt niet uit. Mail je recept naar info@bee-media.nl en wie weet staat jullie familiefavoriet straks met een prachtige foto in het juninummer van B.Magazine.

 

 

Please reload

Recente artikelen

Piano, sax of drum proberen

June 18, 2020

1/4
Please reload

Artikelen

June 29, 2020

June 24, 2020

April 23, 2020

April 14, 2020

April 10, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

AERDENHOUT     |    BENNEBROEK     |    BLOEMENDAAL    |    OVERVEEN    |    VOGELENZANG 

 

© 2020  B. Magazine is een uitgave van Bee-Media