Saleskracht gezocht!

September 6, 2016

 

In november valt b.Magazine weer gratis in de bus bij alle inwoners van Bloemendaal. Het belooft een bijzonder najaarsnummer te worden, boordevol sfeerreportages, recepten, cadeautips en persoonlijke verhalen. Onze fotografen en tekstschrijvers zijn de komende weken op pad in de vijf dorpen om artikelen te maken. Wij zoeken nog zzp’ers die ons salesteam willen versterken, vooral om lokaal en regionaal adverteerders te werven. Woon je in of vlakbij de gemeente Bloemendaal en wil je helpen b. verder te laten groeien? Laat het ons weten via een mail aan info@bee-media.nl.

Please reload

Recente artikelen

Piano, sax of drum proberen

June 18, 2020

1/4
Please reload

Artikelen

June 29, 2020

June 24, 2020

April 23, 2020

April 14, 2020

April 10, 2020

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic

AERDENHOUT     |    BENNEBROEK     |    BLOEMENDAAL    |    OVERVEEN    |    VOGELENZANG 

 

© 2020  B. Magazine is een uitgave van Bee-Media